• Bel ons +31 (0) 478 722 009
Triple Double glazen wand
wifi straalzenderwifi straalzender
Aerohive Wi-Fi

Wireless as a Service

Een draadloos netwerk, Wireless LAN ofwel Wi-Fi, is aan veel veranderingen onderhevig. De nieuwste ontwikkeling is het extern uitbesteden van het beheer. Om hier optimaal in te kunnen ondersteunen biedt Hendrix IT Wireless as a Service. WaaS is een Cloud-oplossing waarbij het beheer en onderhoud volledig extern wordt uitgevoerd door Hendrix IT. Deze Cloud-oplossing, waarbij de klant alleen een aantal acces points afneemt tegen een vast maandelijks bedrag, biedt de ideale ondersteuning bij ontwikkelingen rondom het draadloos netwerk.

Investering

Dankzij dit unieke concept is het mogelijk zonder grote investeringen te profiteren van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Hendrix IT neemt alle zorgen uit handen en de klant heeft geen omkijken naar het beheer en onderhoud van het draadloze netwerk, omdat dit op een externe online locatie wordt beheerd.

Wi-Fi dat werkt!

Het netwerk wordt door Hendrix IT centraal gemanaged. Dit heeft als voordeel dat het draadloos netwerk door Hendrix IT in de gaten wordt gehouden, dat updates worden uitgevoerd en problemen worden verholpen, zonder dat er externe partijen bij betrokken zijn. Dit zorgt ervoor dat het draadloos netwerk snel, veilig en altijd beschikbaar is. In tegenstelling tot lokale oplossingen vereist WaaS geen kostbare IT personeel of netwerkbeheerders met specialistische kennis over WiFi.