• Bel ons +31 (0) 478 722 009
Triple Double glazen wand
wifi straalzenderwifi straalzender
Aerohive Wi-Fi

Hendrix IT: voor Wi-Fi dat werkt

Wij zorgen ervoor dat uw Wi-Fi netwerk net zo snel en betrouwbaar is als de bekabelde lijn. Uw medewerkers kunnen zo ongehinderd hun werk doen. In het geval van een gastennetwerk, genieten ook uw klanten van een perfecte verbinding. Wij zijn gespecialiseerd in het meten, plannen en inrichtingen van draadloze netwerken op meest uiteenlopende plekken. Zelfs als anderen zeggen dat het onmogelijk is, komen wij graag langs voor een second opinion.

 

Specialisme

Hendrix IT is één van de weinige Certified Wireless Network Professionals in Nederland; dat betekent dat we de nieuwste technieken toepassen, precies weten aan welke regels een veilig Wi-Fi netwerk moet voldoen én merk onafhankelijk werken. Omdat we weten wat er mogelijk is en de markt door en door kennen; kunnen we onze klanten tot in detail adviseren. Zo komen we tot de best passende oplossing.

 

Meten (wireless site survey)

Voor we aan de slag gaan, doen we een uitvoerige meting. Daarbij brengen we alle storingsfactoren in de omgeving in kaart. Zo kunnen andere netwerken, elektronica maar ook staalconstructies in de omgeving het signaal flink verstoren. Door geen enkel detail uit het oog te verliezen, kunnen we voor u een snel en stabiel netwerk realiseren.

 

Veilig

Veilige Wi-Fi betekent in onze optiek méér dan het feit dat men niet zomaar kan inbreken op uw netwerk. Wij kunnen er voor zorgen dat iedere medewerker van uw bedrijf of pand een eigen Wi-Fi code heeft. Hij of zij heeft dan alleen toegang tot een bepaald deel van het netwerk dat voor hem of haar relevant is. Deze code kan bijvoorbeeld direct worden geblokkeerd na beëindiging van het dienstverband.

Wij werken o.a met…

Fortinet Hendrix IT
Aruba Hendrix IT
Cisco Hendrix IT