• Bel ons +31 (0) 478 722 009
unity training dayunity training day

Alles voor uw evenement!

In de aanloop naar én tijdens een evenement is ICT onmisbaar. Wij beschikken over jarenlange ervaring met het invullen van tijdelijke voorzieningen voor uw evenement. Zo hebben we menig sportevenement van ICT voorzien zoals: Outdoor Brabant, EK voetbal, maar ook tijdens de slot concerten van Rowwen Hèze zijn wij al jaren verantwoordelijk voor de ICT.

 

Flexibel

Flexibiliteit en creativiteit zijn in deze tak van sport basisbegrippen. Iedere klant – of het nu gaat om een festival, beurs of congres – heeft andere wensen. Waar de één behoefte heeft aan een goede verbinding in het perscentrum; ligt bij de ander de focus op de ticketscanners.

 

Oplossingsgericht

Voor ons is niets te gek. Al moeten we ervoor in bomen klimmen, zoals we tijdens het EK Zwemmen in Eindhoven deden. Bijna 1000 meter glasvezel door bomen. Zelfs als er in de wijde omgeving geen voorzieningen zijn, zoals bij de slotconcerten van Rowwen Hèze, zorgen wij toch voor een stabiele oplossing. Zo kon 3FM bijvoorbeeld live uitzenden.

 

Stabiel

Wij zorgen voor de beste ICT-infrastructuur die een evenement zich kan wensen. Wij installeren een stabiel systeem en laten niets aan het toeval over. Dankzij onze toewijding, kunt u zich richten op de organisatie van uw evenement én uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden.

Evenementen